Dekton Keukenblad - Inspiratie

Gepubliceerd mei 26, 23
6 min read

Dekton Keukenblad - Inspiratie

Shutterstock Inox zorgt voor een moderne, industriële look want was lang voorbehouden voor de grote keuken van restaurants. Roestvrij staal heeft vele voordelen zoals hitte- en vochtbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Krassen hebben daarentegen vrij spel bij dit materiaal, maar na verloop van tijd draagt dit bij aan het effect van jouw werkblad.

Inox is vrij duur. Je betaalt al snel tussen de €400 en €450 de lopende meter. Shutterstock Corian werd 30 jaar geleden ontwikkeld door Dupont voor industrieel gebruik. Het is een veelzijdig materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt voor werkbladen in de keuken. Het grootste voordeel van Corian is dat de naden onzichtbaar afgewerkt kunnen worden.

Keukenwerkbladen: Geschikte Materialen En Hun Prijzen

Corian is het onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Het is wel niet hittebestendig en gevoelig voor krassen. De gemiddelde prijs per lopende meter bedraagt €400. Lees meer over de voor- en nadelen in het artikel ‘Corian in de keuken’. Shutterstock Het keramische werkblad heeft pas recent haar intrede gemaakt in de keuken maar is enthousiast onthaald door het natuurlijke, stoere uitzicht.

Composiet Keukenbladen, Nummer 1 In Scherpe PrijzenKeuken Hendrik-ido-ambacht

Het minpuntje van keramisch werkbladen is dat je moet opletten met zware of scherpe voorwerpen. Als deze hard op het werkblad zouden vallen, kan er een scheur ontstaan. Shutterstock Glas is een vrij nieuw product als het gaat om werkbladen. Je vindt het voornamelijk terug in moderne keuken met aandacht voor design.

Marmer Keuken - Luxe En Unieke Uitstraling

Shutterstock Met een gepolierd betonnen werkblad krijgt jouw keuken meteen een moderne, industriële look. Beton is hard, glad, slijtvast en bestand tegen hitte. Door het beton te polieren wordt het minder gevoelig voor vlekken en is het een onderhoudsvriendelijke keuze - keuken Zwijndrecht. Bovendien zijn betonnen keukenwerkbladen goedkoop, de prijs schommelt tussen de €200 en €400 per vierkante meter.

Er wordt niet vaak gekozen voor beton in de keuken omdat het blad sneller kan breken. Lees alles over de voor- en nadelen in het artikel ‘Een keukenblad in beton‘ - Aanrechtblad in Dekton goed alternatief voor keramiek. Shutterstock Een aanrecht in kunststof is verkrijgbaar in duizend en één soorten waardoor je het volledig kan afstemmen op je eigen smaak.

Keukenbladen - Werkbladen - Keukens

Het resultaat is een hard en waterdicht materiaal geschikt voor werkbladen. Dekton heeft dezelfde natuurlijke look als natuursteen maar is niet poreus en dus beter bestand tegen vlekken. De werbladen in Dekton zijn hitte-, kras- en vlekbestendig. Meer details over dit geavanceerde materiaal vind je terug in het artikel ‘Keuken werkblad in Dekton‘.

Dekton is één van de duurste materialen om een werkblad mee te vervaardigen. Het schommelt tussen €300 en €400. De ideale hoogte voor een keukenwerkblad is tussen de 90 en 95 cm. Je kan de hoogte natuurlijk ook afstellen op de persoon die het meest in de keuken werkt - Keukenbladen - Luxe werkbladen. De dikte van het werkblad kan je zelf kiezen.

Marmer Keuken - Luxe En Unieke Uitstraling

Dekton KeukenwerkbladenZwarte Keukens Met Eiland: Tips En Inspiratie

Zwaardere materialen zoals graniet vragen wel voldoende ondersteuning als je kiest voor een dikkere uitvoering. Shutterstock Werkbladen worden speciaal voor jou op maat gemaakt; met uitzondering voor een kant-en-klare toonzaalkeuken. Welk werkblad kies je voor je keuken?. In de meeste gevallen wordt het opgemeten na de plaatsing van de keukenkasten. Op deze manier zal het werkblad tot op de milimeter passen.Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Keukenwerkbladen

Ook Dekton is razend populair voor het werkblad van de keuken. Het kent een hoge sterkte, zet niet uit of krimpt niet, is niet-poreus, kras- en slijtvast, bevat geen hars en is dus zowel hitte- als uv-bestendig. Dekton is dan wel een industrieel vervaardigde steensoort, het valt met het blote oog niet te onderscheiden van echte natuursteen.

Voor iedere keukenkoper zal de aanschaf van een aanrechtblad gepaard gaan met de nodige vragen. Kan je een hete pan plaatsen op een aanrechtblad? Hoe vlekgevoelig is het materiaal? Is het materiaal gevoelig voor krassen? Uiteraard moet het blad ook nog een keer de uitstraling hebben die bij uw keukenfronten past.

Composiet Keukenbladen, Nummer 1 In Scherpe Prijzen

Zoals het een topbedrijf betaamt zocht Cosentino naar het ultieme product wat alle prangende consumenten vragen positief kon beantwoorden. Met Dekton zijn daar in geslaagd. Het materiaal is een samenstelling van materialen welke ook gebruikt worden voor het maken van glas, porselein en quartz. Middels geavanceerde technologieën worden processen welke in de natuur duizenden jaren in beslag nemen, binnen enkele uren doorgevoerd.

Dekton voldoet aan bijna alle eisen die u aan een “kunststeen” mag stellen. Daar waar keramieken bladen een wat kunstmatige uitstraling hebben, heeft Dekton een esthetisch toevoeging van design niveau. 1) uw hete pannen kunt u probleemloos op het aanrechtblad zetten 2) het super compacte en niet poreuze materiaal zorgt ervoor dat het bestand is tegen de meest vervelende zuren - Betonnen aanrechtblad versus betonlook keukenbladen.

Dekton Keukenblad Uitzoeken?

Zoals je wel al zult begrepen hebben betekent dit dan ook dat een Dekton werkblad voor de keuken naast bijzonder duurzaam ook krasbestendig en slijtvast is. Een snijplank? Niet meer nodig dus. Dat leidt dan ook tot de logische conclusie dat een zo’n werkblad zo goed als volkomen onderhoudsvrij is.

Daarnaast is een Dekton werkblad volkomen hittebestendig en kleurvast. Het zal altijd de stralende kleur van de eerste dag blijven behouden ongeacht wat voor wreedheden je het werkblad ook maar aan kan doen. Dit is dan misschien ook het enige nadeel dat je kan hebben van een Dekton werkblad: sommige mensen zien nu eenmaal graag een kleine verweerd- en doorleefdheid bij hun werkblad.

Zwart Bruine Houtlook Keuken

De Dekton XGloss kan met recht en rede een technologisch wonderkind genoemd worden. Na maanden onderzoek slaagde de Consentino groep erin een behandeling te ontwikkelen die Dekton unieke eigenschappen gaf bovenop alles wat het al was. Zo is de XGloss hidrofugant (waterafstotend) en is ook de weerstand tegenover vlekken nog eens fel verhoogd.

Dit om de glanzende kwaliteiten van de XGloss volledig tot hun recht te doen komen - Keukenbladen - Luxe werkbladen. De kleuren in kwestie zijn: Halo XGloss, Deze witte kleur kan je nog het beste vergelijken met glanzend kristal. Als je de ruimte groter wilt doen lijken is door zijn reflecterende kwaliteiten Halo een goede keuze.

Een Zwarte Keuken Met Marmerlook Keukenblad

Wat niet wilt zeggen dat het een sombere kleur is. De spiegelende afwerking zorgt op zichzelf al voor genoeg helderheid. Blaze XGloss, Blaze is een donkergrijze, vlakke kleur. keuken Papendrecht. Intens en met een harde glans is dit dan ook een kleur die je echt niet in elk soort keuken plaatsen kan.

Zwarte Keuken Met Dekton KeukenbladKeukenblad Natuursteen En Betonlook

Lumina XGloss, Lumina is grijs met aardse tinten. Deze heldere kleur is vooral geschikt als je van plan bent voor een natuurlijke look te gaan in je keuken. Spectra XGloss, Zwart. Spectra is zwart met een sterke glans en een heel wat elegantie. Ook deze kleur is niet voor iedereen weggelegd.

Keukenwerkbladen


zwarte keukens

grijze keuken

keuken Barendrecht

In veel opzichten lijkt Dekton de ultieme oplossing te bieden. Het enige minpuntje is de prijs. De prijs van Dekton zal een 25 -50 % duurder zijn dan composiet afhankelijk uitvoering (Zwarte keuken met dekton keukenblad).

Navigation

Home

Latest Posts

Dekton Keukenblad - Inspiratie

Published May 26, 23
6 min read

Keukenblad Natuursteen En Betonlook

Published May 13, 23
6 min read